Lurterday

Jag åkte på min synundersökning. Linserna satt i och jag satte mig i stolen. Insåg ganska snabbt att jag inte ser så bra som jag trodde 😕

Det är brytningsfelet som är sämre. Jag fick nya linser som jag stoppade i så fort jag fick chansen.

Åkte till Sportis för att titta på Anton när han spelade internmatch med P-01. Antons ”lag” förlorade med 5-2. Han fick göra ett mål och blev utvisad en gång.

Sen blev det lite stressigt att hinna äta lite innan det var dags för Brynäsmatch på Läkerolen. Där fick jag verkligen chansen att kolla nya linserna. Den vänstra är kanon men den högra ser jag inte alls bra med. Ska tillbaka till Synsam på fredag så jag får väl ha dom till dess och se om det blir bättre. Kanske är en vanesak, vad vet jag 😛

Nu är klockan egentligen 10:14 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *