Skön känsla

Imorse vaknade jag utan tillstymmelse till huvudvärk, mycket skön känsla.

Malin åkte till pappa och jag åkte med Anton på innebandymatch. När han var på samling sprang jag in på köpis och handlade lite. Usch och fy vad mycket folk, jag blir alldeles stressad. Tacka vet jag köpis en vardagkväll vid halv 7.

Tex har spelat biljard i Norrtälje, gick inte bra men det gick bra att komma hem och det är jag glad över med tanke på att dom varnar för blixthalka.

Jag gjorde Tacopaj som Milla, jag, Wilmer, Anton och Tim åt på kvällningen. Milla slutade inte förran kvart över 6 så det blev sen mat idag. Dom små lämnade vi hemma och åkte till Sportis och kollade några fotbollsmatcher. Både Malin och Alfons är med på Luciacupen men inte i samma lag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *