Lucia

Jag har inte sett en enda Lucia idag. Dottern är för stor och sonen bara vägrar vara med. Han har aldrig varit med när det är Lucia, inte ens på dagis. Det gör mig ingenting, det är hans val och jag tvingar honom inte. Han har i alla fall sjungit några Luciasånger vid köksbordet 😀

Jag fick åka på boxercise istället. Jag lovar att ”Rebecka från Helvetet” körde totalt slut på oss idag. Nu är det inte så illa som det låter med ”Rebecka från Helvetet” men hon är så grym och det är hennes smeknamn i positiv bemärkelse och med glimten i ögat.

Jag har träningsvärk idag 😮 Jag som trodde jag var så vältränad 😛 Macke ska nog få bli min PT och jag hoppas verkligen att han kommer på onsdag.

Nu har vi bara det här med dieten kvar…. jag fixar verkligen inte att leva utan kolhydrater. Kött skulle jag utan vidare kunna skippa men kolhydrater, NEJ! Jag vill hoppas och tro att det ska räcka med träning och inget godis. Vi får väl se med tiden.

Jag hade ett återbesök hos tandläkaren idag för att slipa till bettskenan. Jag hoppas den blir lite bättre nu. Tandläkaren tyckte jag skulle göra mina käkövningar VARJE dag till nästa besök i januari. Jag gör övningarna men bara när jag känner att käkarna är spända och det var inte tillräckligt. Bakläxa!

Jag känner att jag är på nervarvning nu, väntar bara in ledigheten och den är välbehövlig.

Nu måste min trötta, ömma kropp sova lite.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.