Polisen tyckte

 

 

Jag tog med mig Ann till apoteket vid Maxi på lunchen. Köpte lite medicament till sjukstugan där hemma.

På väg tillbaka blev jag stoppad av polisen. Körkort och blåsning vilket gick galant – som vanligt.

Den manlige polisen tittade på min fina rosa rattmuff och sa: -Den där ser skön ut! Såna borde vi oxå ha.

Ja visst sa jag, rosa 😀

Det skulle väl se coolt ut, om alla poliser körde runt med rosa rattmuffar *fniss*

2 reaktioner på ”Polisen tyckte”

  1. haha, vad sött med en rosa rattmuff. Onekligen riktigt skönt kan jag tänka mig. Jag har aldrig…pepparpeppar än så länge, ej blivit stoppad. Blir jag det, så kommer farbror polisen vara dösnygg så jag blir pionröd i ansiktet, jag looovar. Jag kommer också strula till det på något fånigt vis eftersom jag blir nervös…men som sagt pepparpeppar. 8)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *