Alla utom en samlade

Igår kväll när jag skulle sova tänkte jag att det var så länge sen jag hade ont i skallen. Skulle väl aldrig ens ha tänkt tanken för vad vaknade jag med imorse??? HUVUDVÄRK! Inte den där värsta, värsta värken men nog så jobbig.

Vi sov länge, till halv 11 så det kanske var det som var felet.

Handlade lite käk på Coop och rätt var det var så började det mörkna. Dagarna går himla fort när man sover bort halva dan.

Vi har haft Chrille, Milla och Wilmer här på mat. Ordningen återställd 🙂 Vi kollade hockey, surfade lite, tittade på foton, färgade hår, pratade men det blev inget kortspel idag. Det tar vi en annan dag men det var nice att ses igen.

Hon på slanka linjen har ätit godis idag 😛

 

1 reaktion på ”Alla utom en samlade”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *