Guldbrev

Jag har letat fram lite ”skrotguld” och beställt ett Guldbrev. Idag kom det på posten så nu ska jag skicka iväg brevet och hoppas att det blir nån krona till reskassan 😀

3 reaktioner på ”Guldbrev”

 1. Hej

  Jag valde att sälja mitt guld till Guldbrev. Guldet var 18K guld och vägde 11 gram. Enligt Guldbrevs hemsida så betalar de 170 kr/g för 18K guld. Guldbrev mottog mitt guld och värderade det till endast till 1485:-. Jag kontaktade guldbrev som då sa att 170 kr/g endast gäller ifall man skickar paketet dagen efter man beställt det. Detta var dock omöjligt för mig då jag mottog paketet 2 dagar efter jag beställt paketet. Det andra var att de tog en värderingsavgift 15/g eller minst 75 kr. Jag begärde genast att de skulle skicka tillbaka mitt guld till mig då jag anser mig blivit lurad. Vill varna alla att inte använda detta företag eftersom det utger sig som att de betalar bra men i själva verket betalar de mycket sämre än de flesta. Tycker också att Guldbrev tydligare ska informera kunderna om denna snabbhetskampanj som de kallar det och deras avgifter.

  1. Hmm… det lät inte bra. Jag har inte full koll på hur många gram jag skickade men tyckte ändå att det stämde ganska bra med vad jag räknat ut vad jag skulle få. Så där på ett ungefär.

 2. Hej!

  Kommentaren från Ann Christin har kopierats och spridits över många olika bloggar. Vi tycker att detta är mycket konstigt då denna Ann Christin inte finns registred som kund hos oss. Vi kommer självklart utreda detta noggrannare för att få reda på vem som egentligen ligger bakom detta.

  Snabbhetskampanjen kan man läsa mer om på hemsidan, där villkoren tydligt står. Känner man sig ändå osäker eller har några som helst frågor är man alltid varmt välkommen att höra av sig till oss på kundtjänsten!

  Med Vänlig Hälsning
  Amanda, Guldbrev, 08 – 12 00 28 00

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *