Det där var inte bra

Så är alla pass igång på Farmec. Idag var det årets första boxercise-pass.

Git har svikit mig som träningsvän så jag har skaffat mig en ny, Camilla.

Jag tror inte boxercisen är så där jättebra för min armbåge, det gick inget vidare att göra typ tusen armhävningar. Enligt Rehab får jag träna men det får inte göra ont. Det gjorde och gör ont, Trist!

Jag får väl se hur det känns imorgon…..

 

3 reaktioner på ”Det där var inte bra”

  1. Vad härligt du skriver! Har inte hittat till din blogg förräns idag!
    Vilken lyx att ha en träningsvän – det vill jag också ha! =) Fast med en 10-månaders tjej hemma blir det mest hemmaträning som gäller. Och du – lyssna på din kropp, gör det ont så fortsätt inte! Det är det inte värt!

    Skickar dig styrka att kämpa på med träningen!

  2. Näe Ewa gör det ont så gör det mer skada än nytta. Då får du hitta ett annat sätt att träna på. Lycka till 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *