Det räcker nu!

Det har varit kallt många dagar nu, riktigt kallt. Jag har läst och hört att det skulle bli varmare men inte riktigt lyssnat och läst när.

Imorse trodde jag att jag såg fel när jag tittade på termometern -25,2 grader. Utan linser kan jag faktiskt se fel men jag koncentrerade ögonen ordentligt och tittade igen men det var verkligen -25,2. Det räcker nu, vintern har varit så jäkla lång, snöig och kall. Jag vill bara ha värme och sol nu!

Hela förmiddagen jobbade jag med fingervantar på och det gick faktiskt bra. Slapp frysa i alla fall 😛

Dagens zumba-pass blev inställt, inte bra, jag som har vägdag imorgon.

Nu är det bara en halv dag kvar till 5 dagar ledigt.

Hur är det med armen? Jo men den är faktiskt bättre sen jag fick sprutan. Inte helt bra men väldigt mycket bättre. Känns skönt att inte ha ont jämt och speciellt på nätterna. Jag får sova ordentligt och inte vakna varje gång jag rör mig.

Är jag piggare på morgonen då? Nej det är jag inte. Konstigt!

2 reaktioner på ”Det räcker nu!”

 1. Hej!

  Hittade ingen kontaktmail så det fick bli en kommentar istället 🙂

  Erik Bergman heter jag och jag flyttade under hösten ner till Malta för
  att ge mig på livet som 22årig egenföretagare. Mitt företag går skapligt
  och jag driver ett par hemsidor och marknadsför bingo på nätet.

  För att synas lite mer i google så behöver jag lite mer länkar till mina
  sajter och det vore jättekul om du ville hjälpa mig. Kanske lägga till en
  vanlig textlänk till min sajt provabingo.se bland dina bloggtoplistor?

  Lägger du dit en länk så kan jag skicka över två biobiljetter som tack 🙂

  Tack på förhand
  Erik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.