Farsta Hockey Games U9 2011

Efter en skön hotellnatt vaknade vi upp och var redo för Farsta Hockey Games. Vi blev lovade att frukosten skulle stå klar vid halv 8, gjorde den det? Nej naturligvis inte, Fam Falkenström var ju med 😉

Papporna och sönerna åkte till samling och vi mammor och syskon kom till matchstart. Liten felkörning gjorde att vi blev stoppad i en poliskontroll. Vem körde? JAG! Körkort och blåsning gick galant. I bilen satt Camilla och Camilla och tokskrattade 😀

10 lag deltog i cupen. 4 matcher i gruppspelet. Det var otroligt spännande, roligt, svettigt, syrebristigt, hjärtattackigt men till slut stod det klart att killarna skulle spela semifinal mot ettan i den andra gruppen.

Tyvärr förlorade killarna den matchen mot Farsta på straffar så det blev match om 3:e – 4:e pris mot Trångsund.

Vilken match dom gjorde!!! Dom vann med 4-0 och tog därmed bronspokalen. Vi föräldrar på läktaren var minst lika glada som killarna. Om inte annat var vi otroligt stolta över våra duktiga barn.

Hade dom haft pris till bästa hejaklack hade vi vunnit 😛

Edvin och Anton som tillsammans fick hålla nollan mot Trångsund

Prisutdelning

Valbo HC Team 02

Efter en lång dag i hallen köpte vi hämtmat och åkte till hotellet. Vi var 5 familjer som dukade upp långbord i hotellets stängda restaurang. Barnen kunde springa fritt på hela hotellet och fick inte en tillsägning på hela kvällen/natten.

Vi hade en otroligt trevlig avslutning på dagen och vid 01:30 stupade både barn och vuxna i säng.

Det sista Anton sa innan han somnade var

Varför skrattar ni så mycket?

Ja det kan man undra men jag har svaret…. VI HADE OTROLIGT ROLIGT 🙂

Tack alla som var med!

3 reaktioner på ”Farsta Hockey Games U9 2011”

  1. Hockey är för härligt….cuperna glömmer man inte i första taget! Men jag måste säga att jag minns hotellen som lite mera…hmm..öppna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *