Sjuklingar

Tex har varit sjuk i 2 veckor och nu är det konstaterat att han har lunginflammation. Imorse skulle jag lämna Anton på skolan så han slapp åka med honom. Lite senare än vanlig ringde klockan och det var skönt. Mindre skönt att jag vaknade med VÄRSTA huvudvärken.

Jag lämnade Anton och åkte till jobbet med solen i ögonen. Det blixtrade som sjutton i skallen. Jag satte på datorn och insåg att jag måste blunda och hålla för ögonen. Måste ha mörkt när jag får så ont. En datorskärm är inte att rekommendera.

Jag stängde av datorn och åkte hem igen. Lade mig på soffan med massagekudden en stund men gick sen upp och kröp ner bredvid Tex. Låg i dvala fram till 1 då jag kunde ta mig upp och äta lite. Vid 3-tiden släppte eländet men efter en sån attack känns det som bomull i hela skallen.

OGILLA!!!

1 reaktion på ”Sjuklingar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *