Strul

Jag gillar inte strul, varför måste man strula till det? Jag blir lätt irriterad när det strular men vad är det som säger att mitt sätt inte är struligt för nån annan?  Kryptiskt jag vet men jag går inte in mer på det.

————————————————————————————–

Idag åkte jag i min ensamhet ner på stan och shoppade lite träningskläder. Tränar man ofta måste man ha flera uppsättningar 😛 Låter som om jag är värsta freaket *fniss*  Det blev dyrt och ändå inte. Jag hade guldbonuscheckar på HM så där blev det billigt ändå. På stadium hade jag minsann inga checkar så där fick jag lätta på plånboken.

Jag köpte inte ett lila linne utan ett ceriset men hittade ingen bild på det. En sport-BH åkte ner i kassen oxå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *