Jag skriver inget

Nej jag skriver inget för allt jag skriver försvinner när jag uppdaterar. Jag blir galen 😡

Nu gör jag ett nytt försök….

Kul när läsare saknar mina inlägg men ärligt talat har jag total torka just nu.

Jag for som en galning direkt från jobbet till Rehab och tränade en timme. Det är kul, det är jättekul med styrketräning (mental träning) Jag vill fortfarande tro att jag ska tycka det ju fler gånger jag går.

Hem – kastade i mig mat och sen in i duschen. Normalt sett skulle jag dra en snodd i håret och ”loda” iväg till Sportis. Idag skulle jag vidare till skolan på föräldramöte så det blev en snabbfix så Malin slapp skämmas ihjäl över sin mamma 😉

Lätt stressad och småsvettig kom jag först in i klassrummet 🙂

Vi fick lite info om nya gymnasieskolan och nya betygsskalan. Undrar hur många gånger dom ska ändra betygsskalan innan dom blir nöjda. Malin kommer dock inte att få de nya betygen förrän i gymnasiet.

Dom går alltså från IG-MVG till – (streck) – F där E motsvarar dagens G och A motsvarar dagens MVG. Låter inte helt fel, synd att 8:orna måste vänta ett extra år innan dom får den.

På min tid var det skala 1-5, hur var det på din tid?

Hoppas det händer nåt kul imorgon så jag får nåt kul att skriva om 😛

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *