Mästarnas mästare

Har haft en otroligt skön söndag!

Lämnade 3 killar på Djungle City på kalas. Åkte till ma & pa där jag fick god lunch och fika. Hämtade 3 killar på Djungle City och åkte hem.

Jag har surfat, städat lite här och där. Anton hade 5 kompisar här en stund och dom leker så bra så man märker knappt av dom.

Malin har kommit hem från innebandycupen i Örebro där dom tog hem en delad 3:e plats. Grattis och vilken avslutning på säsongen!

Den sköna söndagen avslutades med Mästarnas Mästare. Ett superbra program, ett av dom bättre som gjorts faktiskt.

——————————————————————-

Det hände en incident på fotbollscupen igår som jag valde att inte skriva om men här kommer det i alla fall.

Det spelades en match där motståndarlaget spelade väldigt fysiskt och mycket fult. Domaren blåste inte för nånting och Anton som tycker att regler är till för att följas blev mycket upprörd och det ska jag säga att han inte var ensam om. Det var flera av killarna som reagerade starkt.

Anton blev ”kapad”, for i golvet och dunkade i sargen. For upp som skjuten ur en kanon, det blixtrade om honom. Han sprang efter killen, sparkade i luften och skrek -Vad gör du?????

Domaren och tränaren fick tag i Anton och tur var väl det. Så arg som han var hade han nog inte tvekat att sparka ner den andra killen som blev skitskraj. Nu är det aldrig rätt att ge sig på någon annan men jag kan förstå hans frustration.

Samtidigt förstår jag den andra killen, så klart han fortsätter spela fult när ingen säger till honom. Om inte domaren blåser för det så tycker jag att det är ledarnas ansvar att agera. Som vuxen måste man markera vad som är OK och inte OK. Det här var inte OK 😡

2 reaktioner på ”Mästarnas mästare”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *