Testa Karl Fazer

Inte för att jag äter choklad lika ofta som förr men är det lördag så är det lördag och då äter jag. Nu tänkte jag få chansen att testa en gratischoklad. Marabou är min favorit men vem vet, jag kanske ändrar mig.

Fazer har sedan 1891 strävat efter att skapa smakupplevelser som överträffar konsumenternas förväntningar. Som ett led i det arbetet är det av högsta vikt att veta vad konsumenterna tycker och vill ha i framtiden. Därför vill Fazer ha Dina synpunkter. Vill du vara med och påverka Fazers framtida chokladsortiment?

Jag brukar aldrig ha tur och bli utvald men av 4000 st borde jag ändå ha en chans 😛

Vill du också ta chansen att prova Karl Fazer kan du ansöka HÄR

Enkelt och inget krångel!

 

 

2 reaktioner på ”Testa Karl Fazer”

  1. Har också anmält mig till den där. Så nu håller jag tummarna. Sen har jag blivit uttagen som provsmakare hos Lindt. 🙂

    Ja, Akismet fungerar jättebra. Synd bara att de inte lägger alla skräpkommentarerna synliga så att man kan kolla så att där inte ligger någon riktig kommentar. :/

    Ja, visst var äggljusen häftiga. 😀
    Glad påsk!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.