Sjuka människor utan samvete

Läser aftonbladet och ser att en man blivit skjuten i Göteborg, rena avrättningen 😕

Skrämmande hur många sjuka människor som springer runt här i världen. Vad är det för fel på dom? Hur sjutton kan man sparka, slå, våldta, sticka en kniv eller skjuta någon? och sen liksom leva med det?

Ta bara äcklet som gav sig på lilla Engla. Ett värsta råäckel.

Nu skriver tidningar lite som dom vill och vinklar det för att locka läsare men ofta när det händer så här sjuka grejor så intervjuas familj, vänner och bekanta. Då läser man att dom är SÅ chockade och kan inte tro eller förstå att den här människan har kunnat göra det.

Klart som sjutton att dom är/var konstiga redan innan det hände. En normal person gör inte en sån sak och jag tycker inte att det borde komma som en överraskning men man kanske inte vill förstå det.

Usch och Fy!

Hoppas alla får en trevlig sista april och slipper en massa elände.

2 reaktioner på ”Sjuka människor utan samvete”

  1. Självklart har vänner o bekanta förstått att det är något fel på äcklet som gör sådana saker, men det kan ju inte tidningarna skriva för då är det ingen ”sensation” 😕

  2. Ja, usch och fy. Jag förstår heller inte hur folk kan göra något så fruktansvärda saker! Det är en hemskt värld vi lever i…

    Näe, det är verkligen inte kul att vara sjuk. Trodde det var på bättringsvägen igår, men idag är det värre igen. Bajs! (ursäkta ordvalet)
    Tack! Roligt att du gillar tipsen. 🙂 Jag lägger in så fort jag hittar något intressant. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *