Triggerfinger

Då har man inte bara ett ett fel i högerarmen utan 2. Mitt lillfinger låser sig, knäpper och gör ont och jag har trott eller kanske hoppats på att det skulle ha med armbågen att göra eftersom det sitter på samma sida men så var det inte.

Idag har jag varit på Citykirurgen och träffat en läkare som konstaterat att jag har triggerfinger. I juni ska dom karva i fingret och ge leden lite mer plats så jag slipper få ont i handen.

Fingret bredvid opererade jag för några år sedan, då hade jag ett ganglion. Den gången var jag mindre försiktig med såret och fick en megainfektion som gjorde att fingret svullnade upp så jag trodde att stygnen skulle spricka. Det slutade med en 10-dagars penicillinkur. Denna gång ska jag var mycket mer försiktig.

Vad det gäller armbågen ska jag gå och testa nervhastigheten och se om nerven ligger i kläm.

Pest, kanske vore lättare att kapa armen eller byta jobb 😕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *