Vilken dag

Helt otroligt vilken värme vi haft idag. Förresten har vi det fortfarande 23,2 grader och klockan är 22. Jag kan dock inte tycka att det var lika skönt på jobbet. På mitt kontor hade jag 31 grader och hjärnan tänker inte skitbra när den blir överhettad 8)

————————————————————-

Imorgon är det skolavslutning igen, tiden går så himla fort. Anton slutar 2:an och Malin slutar 8:an.

————————————————————-

Idag tog vi en repa till Köpis. Handlade present till Ida som fyller 9 år imorgon. Sprang in på Ikea och tänkte köpa spegeln till hallen men naturligvis har den utgått ur sortimentet! När vi gick där inne kom jag på en briljant idé 😛

Köpte en rullgardin till den öppna garderoben i hallen. Bara att dra ner så slipper man se alla skor som ligger i en enda röra därinne. Nu tror jag inte Tex tyckte idén var lika briljant när han skulle sätta upp den men efter mycket trixande sitter den på plats.

—————————————————————————

Till sist måste jag berätta att det var SÅ kul att se Valbo FF´s Flickor och Pojkar -01 som var Player Escort till EM-kvalmatchen på Råsunda ikväll. Dom fick vara med mycket i bild och dom här barnen känner man ju 🙂  Dom var så duktiga och fina, det måste vara jättestort för dom små. Tänk vilken upplevelse och minne för livet.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.