Shoppingdag

Det var otroligt varmt och soligt på förmiddan men det dröjde inte länge så drog molnen in över Myråsen. Slutsolat så Malin, jag och Tex åkte till Köpis och shoppade lite.

Malin letade bikini och när vi gick på Cubus hade tjejen i kassan så fin klänning på sig. Jag frågade om den fanns där och hon sa att den skulle finnas på rean för 49 kr. -Vänta lite ska jag kolla på lagret.

Efter en stund kom hon tillbaka med min storlek och jag tänkte att jag måste hört fel pris. Det måste vara 149 kr men nej då. Jag betalade 49 kr (ord. pris 299 kr) Veckans klipp 😛

Vi missade regn- och åskvädret men hörde hur det dånade. Tänkte på Alex som är asrädd för åskan och precis som vi pratar om honom kommer han och går på Köpis. Han hade så klart sprungit som en tok från bilen 😀

Har tagit en prommis med Camilla Z och det var ganska skönt att det var svalare och klarare luft.

9 dagar kvar till semester….

3 reaktioner på ”Shoppingdag”

  1. Våran chockövergång vädermässigt kom under natten, från 28 i skuggan vid 9-tiden på kvällen (jepp, skuggan för snart är det ju sol dygnet runt här i Skellefteå) till 8 grader, blåst och duggregn nu på morgonen. -”Att de kläder som kändes så rätt igår kan kännas så fel idag”, sa tjejen som arbetat natt när jag dök upp på jobbet vid 7-tiden imorse. Sen cyklade hon hem blåfrusen i linne och shorts.
    Klänningen du köpte för ett otroligt bra pris passar bäst till gårdagens väder….sooool och varmt. Mycket snygg var den:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *