Vilken kväll det blev!

Chrille som är lite äldre än mig fyller 40 på tisdag och igår var vi bjuden på fest. Partytält i trädgården men allt som hört till, mat, dryck, trubadur, glada människor och naturligvis lite frågesport. Vi som känner Chrille vet att det måste tävlas lite vid alla tillfällen.

Vi slog oss ner till bords och trubaduren spelade men helt plötsligt ändrades musiken och vi var nog många som tänkte… men gud vad spelar dom nu. Chockad insåg jag att det var bröllopsmarchen och sen ser jag det fantastiskt fina paret. Vilken överraskning! En glad sådan och jag fattar inte att Milla har klarat sig utan att säga nåt.

Jag vet att det var så här Milla ville ha det och ändå anande jag inget, jag menar vi skulle fira Chrille 😛

Klicka för större bild

Jag är så glad att vi fick vara med. Det var en underbar och rolig kväll/natt och jag önskar våra kära, fina, underbara vänner All Lycka ♥

4 reaktioner på ”Vilken kväll det blev!”

  1. Kul med en sån trevlig överraskning. Fina bilder.
    Det kanske smittar av sig eller ………………?
    Kram mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *