Midsommarafton

Vi hade inget speciellt inbokat till midsommarafton. Familjen Thysell svek i år 😉 Malin åkte till pappa Danne och Anton ville inte gå till nån midsommarstång. Planerna blev hastigt och lustigt ändrade då vi blev inbjuden till Per & Camilla på mat. Vi åkte till Hagas midsommarfirande och vädret blev riktigt varmt och skönt. Vi gick tipsrunda, fikade och Camilla och Elsa dansade lite. Barnen fick åka lövad traktor och det var väl dagens ”hit”. Hagaström är inte vårat område men vi träffade en och annan vi kände 🙂

God mat och trevligt sällskap!

———————————————————————

Igår gjorde vi inte många knop, regnskurarna avlöste varandra men Camilla och jag hann gå en prommis utan att bli dyngblöt. Anton och jag sov till 11 så då var det inte mycket kvar av dagen 😛

2 reaktioner på ”Midsommarafton”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *