Hotel Tropikal Marmaris

Vi glömde så klart en del saker hemma innan vi åkte. Tex glömde mobilen men det kom han på i tid så vi kunde hämta den. Värre var det med min minneskortläsare 😕 Vore ju mindre kul för er att inte få se några  bilder i bloggen. Tydligen så är det fler än jag som glömmer den eftersom den fanns att köpa på Arlanda.

Vi stannade så klart på Max och åt när vi åkte till Arlanda. Det har liksom blivit lite tradition för oss. Flygningen gick kanon och landningen var nog en av dom bästa jag varit med om. Efter en dryyyyg 2-timmars bussresa var vi äntligen framme på hotellet vid 3-tiden på natten. Tänk att det finns vuxna människor som kan bete sig så jäkla illa med lite alkohol i kroppen. Det var ett gäng svindryga, högljudda, gapiga och otrevliga jon som åkte med vår buss. Vi snackar inte ungdomar utan vuxenvuxna. Tack och lov stannade dom inte vid vårt hotell.

Marmaris är helt OK. Jag menar solen skiner, varmt och skönt, sol och bad, lugn och ro 8)

Hittade en outlet och där sprang vi på ett och annat känt märke. Undrar just varför man packar in resväskorna i gladpack? Kom ett nytt gäng till hotellet igår men jag vet inte vilket land dom var ifrån. Skulle kunna tänka mig Ryssland och alla väskor var inlindad i plast.

4 reaktioner på ”Hotel Tropikal Marmaris”

  1. Snacka om att ni kom iväg rätt vecka…….. solen står som spön i backen, förlåt regnet menar jag 😛 Hoppas ni har det underbart 🙂

  2. Å´jag bara säger som Nanne Grönvall jag: Jag blir sååå avundsjuk…..men jag missunnar er verkligen…ni ser ut att ha det helt underbart, fortsätt med det ;D

  3. Ha det gott och glöm inte att ta med er solen hem igen, för just nu har vi bara mulet. Stor kram 8)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *