Delfiner – Marmaris

Idag har det varit varmt, riktigt hot faktiskt. Det blev stranden på förmiddagen och efter lunch traskade vi iväg bort till Onmega dolphin therapy. Vi fick vänta en stund innan det var dags att gå in på det flytande området och sätta på oss flytvästar.

”Vår” delfin hette Frozia och var helt fantastisk. Vilket djur!

Tex och Malin fick hoppa i plurret och jag och Anton fick sitta på plattformen. Vi fick börja med att känna på henne. Hon var så len, en märklig känsla. Anton fick ge tecken att hon skulle åka ut till Tex och Malin så dom fick ta tag i fenan och få sig en åktur. Dom dansade tillsammans. När vi pussat henne på munnen fick vi vrida kinden till så hon kunde pussa tillbaka, en på varje kind. Anton kastade ut en ring som hon simmade iväg och plockade upp med nosen och drog vidare till Malin så hon fick kasta den igen.

Det var SÅÅÅÅ Coolt!

Klicka för bildspel

5 reaktioner på ”Delfiner – Marmaris”

  1. Åh, vilka härliga bilder! Helt fantastiskt. Vilken fin delfin ni fick ta hand om.
    Vilket äventyr för er.
    Kram mamma

  2. Vad härligt ni har det och visst är det en annorlunda känsla att umgås med en delfin på det där sättet?! Jag tyckte att det var magiskt på nåt sätt! Ett häftigt minne ni nu har tillsammans, att plocka fram när hösten känns som tråkigast.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.