Brons i Dalecarlia Cup 1


Vi och vagnen är hemma. Veckan i husvagnen har gått över förväntan och det var nog med sorg Anton var med och lämnade tillbaka vagnen i Järvsta. Han tycker det har varit toppen. Tack snälla mamma och pappa för lånet.

Tjejerna förlorade semifinalen mot Kvarnsveden igår. Malin har ont i sin fot så hon spelade inte igår. Det är ledbandet som hon gjorde illa på Åland som krånglar, trist. Idag spelades match om 3:e plats mot Korsnäs och tjejerna vann med 3-1. Heja Valbo!

Kvarnsveden som Valbo förlorade mot i Semi vann hela cupen.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Brons i Dalecarlia Cup

  • Ettan

    Heja Malin! Grattis till bronset! Bra jobbat av laget. Landslagstjejerna får ju också spela om brons. Vi får se hur det går för dom.
    Kram mormor