Brons i Dalecarlia Cup

Vi och vagnen är hemma. Veckan i husvagnen har gått över förväntan och det var nog med sorg Anton var med och lämnade tillbaka vagnen i Järvsta. Han tycker det har varit toppen. Tack snälla mamma och pappa för lånet.

Tjejerna förlorade semifinalen mot Kvarnsveden igår. Malin har ont i sin fot så hon spelade inte igår. Det är ledbandet som hon gjorde illa på Åland som krånglar, trist. Idag spelades match om 3:e plats mot Korsnäs och tjejerna vann med 3-1. Heja Valbo!

Kvarnsveden som Valbo förlorade mot i Semi vann hela cupen.

1 reaktion på ”Brons i Dalecarlia Cup”

  1. Heja Malin! Grattis till bronset! Bra jobbat av laget. Landslagstjejerna får ju också spela om brons. Vi får se hur det går för dom.
    Kram mormor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.