Vilken härlig sommardag!

Trots att jag jobbat hela dagen har det varit underbart! Äntligen kom det sommarvärme igen…. som jag har väntat. Therese och jag satt i en varsin brassestol och bara stekte på lunchen. Så nice! Vi var väl inte så där jättefräscha efter solstunden men vad gör det 😛

———————————————————————-

På eftermiddagen åkte jag till Mackmyra och fotade Rasmus, Linus och alla deras kusiner. Helt underbart väder och det är så fint i Mackmyra. Vi avslutade det hela med fika i gröngräset som Sussi hade med sig. Hon är helt otrolig på att fixa sånt.

———————————————————————-

På kvällen åkte jag på årets sista Sommarkväll med Milla. Det var dock den första för oss. Mycket folk och fint väder men vi träffade inte så många vi kände eller så är vi halvblinda 😉

Lasse Berghagen och Linda Bengtzing på scen. Lasse är verkligen en härlig person och jag gillar många av hans låtar. Linda var väl så där men vad gjorde det, en dag som denna.

1 reaktion på ”Vilken härlig sommardag!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *