Fritt val

Ibland känns det himla bra att ha en blogg. Jag kan skriva i princip vad som helst, tråkigt eller kul och det är mitt val. De som läser min blogg har också ett val. Gillar man inte vad jag skriver så kan man helt enkelt strunta i att läsa den 😛

Just idag ska jag mest bara klaga, gnälla och pusta.

Jag bara tål inte min arm!

Tyckte minsann det kändes så bra igår och fick sova hela natten. Man ska tydligen inte ens tänka tanken för inatt har jag haft ont, idag också och jag tycker det är skittråkigt! Usch, Blä och jag lider med alla människor som har ont jämt. Jag har ändå ”bara” haft som mest jäkla ont i några månader.

Jag har inte gjort nånting på hela veckan. Plockar i och ur diskmaskinen med vänster hand. Sitter inte vid datorn mer än kollar mail, FB och skriver ett kort blogginlägg. Strykberget bara växer (har inte provat stryka men vänstern) och ändå har jag ont. Fattar ingenting och jag hoppas verkligen att röntgen visar nåt och att dom kan göra nåt åt det.

1 reaktion på ”Fritt val”

  1. Inte roligt med värk som man blir påmind om hela tiden för det molar och gnager på en. Förstår att det är jobbigt att inte kunna fungera i vardagslivet, dina nära och kära för ge dig en hjälpande hand. Men det gör dem säkert redan. Krya på dig! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *