Rederiet

Oj vad lite som händer….

Sonen är på Goalie Camp varje dag. Lite trött när han kommer hem men efter lite mat är det full fart igen. 2 ispass och ett fyspass per dag. Dom små benen får jobba ordentligt. Teoripass ligger också på schemat varje dag. Idag har dom pratat om kost.

Man ska äta 5 frukter per dag

Anton är inte förtjust i frukt men idag åt han en. Han är mer noga med att äta ordentligt med mat och istället för flingor äter han faktiskt mjukt bröd och youghurt. Ja det är sant! Sonen som ALDRIG gillat mjukt bröd. Bra där!

Malin tränar fotboll och jag ska snart gå på föräldramöte för fotbollen.

För övrigt har jag fastnat för Rederiet. Har börjat med säsong 1 så jag har några avsnitt att plöja igenom 🙂

1 reaktion på ”Rederiet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *