DropIn Röntgen

Imorse kl 8 öppnade DropIn röntgen efter sommaruppehållet. Jag var där kl 8 men vilken tid dom 70 andra som var före mig kom har jag ingen aning om. Men alltså 70 pers, nog för att jag trodde att det skulle vara mycket folk men 70 pers!?! Det var proppfullt i det stora väntrummet och jag kunde inte låta bli att räkna alla jag såg därav antalet 70.

Jag väntade och väntade….. efter 3 timmar var det min tur. Undersökningen tog 5 minuter och sen fick jag vänta igen på att provsvaret skulle vara klart och skickat till min läkare.

11:30 var jag klar och kunde åka till jobbet.

Imorgon hoppas jag att läkaren ringer mig. Om inte ringer jag henne.

Känner att jag blir så le på att ha ont. Känns i hela kroppen liksom. Jag har sovit riktigt illa och haft jätteont i natt så nu har jag varit på apoteket och köpt Voltaren. Tabletterna jag fick utskrivna av läkaren slutade jag med i torsdags och ganska snabbt kom värken tillbaka. Pest!

Sonen går på hockeyskola nummer 2. Denna gång ”vanlig” sommarhockey och tycker att det är lika kul som förra veckan.

Malin är ledare på småttingarnas fotbollsskola. Måste säga att hon är otroligt duktig med barn. Tror hon skulle passa att jobba på dagis men hon fixar inte bajs 😀

När jag kom hem från jobbet stod en fin kladdkaka på diskbänken som Malin ♥ bakat. Den är smakad och den var supergod!

1 reaktion på ”DropIn Röntgen”

  1. Så tråkigt att du måste ha ont hela tiden…hoppas doktorn finner bot til dig! Självklart ska du peppa din dotter att utbilda sig till pedagog….att arbeta på förskola är ett helt underbart arbete….och det ordnar sig mad bajset också, inom sinom tid 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *