Svårt val

Vill ha en ny mobil men vet inte vad jag ska välja. Jag gillar inte ”tangentborden” på de nya telefonerna men det är väl bara att lära sig.

Jag gillar Iphone i sig men den tilltalar mig inte till hundra och det borde den göra om jag ska väja en sån för annars kommer jag att ångra mig.

HTC Desire S känns mer rätt men jag ska testa den ordentligt innan jag gör mitt val.

Vad har ni för telefon? För- och nackdelar? Hjälp velpottan att välja 😛

5 reaktioner på ”Svårt val”

  1. Ja du, teknikvärlden är inte alltid helt lätt. Iphone vet jag inget om. Jag har en HTC Wildfire S och är väl inte 100% nöjd kanske, men helt okej. De stora minustecknen är att det inte finns någon avtryckare för kameran samt att den är något för liten så jag har svårt att greppa den, vet inte hur jag ska hålla för att inte tappa den. 8)

    1. Ha, Ha, ja det där var nog en av dom sämsta stavningar och dålig meningsuppbyggnad jag sett. Det skulle inte svenskaläraren gilla 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *