Dagen

Min dag har varit supernice!

Började med räkmacka och present på jobbet imorse, på em åt vi tårta.

Hemma tog jag bort bandaget. Hu vilken hemsk känsla! Handen var mycket brunare än den andra och den var torr och fnöskig.

Såret såg ganska läbbigt ut. Torkat blod och stygn.

När jag senare på kvällen skulle ta bort stygnen särade huden på sig. Inte så det började blöda men jag blev lätt illamående. Sjuksyrra ska jag aldrig bli. Inte Malin heller för den delen för hon höll på att spy 😛

Nu sitter 2 stygn kvar och jag är tejpad, på fredag ska jag till distriktan och kolla hur det ser ut och ta bort sista stygnen. Handen är väl ett jäkla ställe att sy på.

Så till det trevliga. Jag och Camilla, Camilla, Camilla och Ann har varit på Aqua Spa på tjejkväll. Så mysigt och skönt! Saknade några tjejer men så är det ibland. Och JA det var  mina 3 olika Camillor 😀  Inte lätt att hålla reda på vilken Camilla jag pratar om 😛

Tack för att ni kunde och ville  ♥

1 reaktion på ”Dagen”

  1. Ja du så är det när man har nått den magiska gränsen……. t o m händerna ser gamla ut 😛 Nä skojar ju med dig 🙂 Det ser inte kul ut och fattar att ni båda (du och Malin) höll på att spy o svimma 🙂 Men däremot ser ni ut att ha haft en underbar kväll på spa 🙂 Det är du värd gumman!!!

    ps. kanske dags att ändra utseende på bloggen nu då??? Tänker på texten då, för jag o Ettan gillar inte nå andra förändringar hahahaha

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.