Händelserika dagar

I fredags åkte Tex med alla 3 söner – Anton, Alex och Marcus till Globen för att se NHL premiären mellan Rangers – Kings. Alla tyckte det var en häftig upplevelse och dom var SÅ nöjda. Kul!

I lördags vaknade jag med jordens megaheadache (blä). Det var bara att ta några tabletter, fundera om jag skulle spy men jag klarade mig utan och la mig istället och försökte vila nån timme till. Tack och lov släppte eländet och vi tog bilen till Farsta.

Efter mycket om och men hittade vi äntligen fram till hotellet. Trots både Jessica och mig som kartläsare + GPS gick det riktigt dåligt. Sväng vänster, sväng vänster igen, gör en U-sväng, sväng vänster men herregud hur ska människan ha det 😛

Söndagen spenderades i ishallen och våra superduktiga hockeykillar kammade återigen hem ett brons i Farsta Hockey Games.

Heja Valbo!

Idag ringde Tex mig på jobbet och frågade lite fint

-Kan man åka till Hälsocentralen i Valbo? (vi tillhör Brynäs)

-Ja, vaddå? Är du sjuk eller?

-Nej, men Anton har gjort en vurpa…. så han måste nog tejpas.

-Jaha, ja men åk dit du.

Efter 45 skickade jag ett SMS och frågade hur det gick. En kvart senare ringde han och talade om att sonen är sydd med 6 stygn! Skönt att det gick bra och att det ”bara” var knät. Han slog i knät i en gallertrapp och fläkte upp ett V. Fick se en bild och det såg inte så jättemysigt ut.

Väl hemma berättade Anton att han skrek ordentligt när dom gav honom sprutan och dom tyckte han kunde skrika för det gör ont. Tydligen var det ganska djupt så när dom tvättade rent kom det som små fettkulor. Anton själv beskrev det som gurkkärnor 🙂

Nu är han omplåstrad och får inte böja benet då stygnen kan gå upp. Får inte träna på 14 dar och ska vara hemma från skolan imorgon. Så är livet ibland.

3 reaktioner på ”Händelserika dagar”

  1. Men våran lillgubbe då!! Fort, fort och så händer det 🙂 Tur det är så gott gry i den ungen. Pussa på han från mig

  2. Näe men fy, men måste säga att han är sten cool er ”lilla” Anton. Hälsa krya på sig från mig o Viggo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *