Bollnäs

Lördag morgon åkte vi till Bollnäs där Antons hockeylag skulle spela cup. Dom är så duktiga våra killar och denna dag vann dom sin första silvermedalj/pokal. Anton tyckte det var mindre kul att inte få spela men så är det ibland.

Trots att han inte rörde sitt ben fullt ut ville han spela lite av innebandymatchen igår. Hans egna tankar var att han kunde hoppa in nåt byte och ifall någon blev skadad. Han ringde själv till tränaren och frågade om han fick vara med. Han har ju faktiskt inte tränat på 2 veckor men det var OK och han hoppade in i sista perioden och det gick bra. Killen har hur mycket överskottsenergi som helst 😀

Nu är han fit for fight och veckan är fullspäckad, härligt!

————————————————————————

Malin har inte alls nån lust att hänga med i ishallarna när -02 spelar men tillbringar gärna timmar i ishallar med Emma och då är det något äldre årskullar dom tittar på 😉

————————————————————————

Gitmåndag idag så Git, jag och Anna åkte på köpis. Det är verkligen en perfekt kväll att gå där. Måndag kväll liksom, man kan se ut hur som helst (nästan) och inte vara rädd att springa på nån och få skämmas över hur risig man ser ut. Jag menar det är knappt en kotte där så gör inte som vi. Alltså gå på köpis en måndag kväll för då kan det plötsligt bli mycket folk 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *