Ägghjälmen

Jag fick en lätt klaustrofobisk känsla när jag satte på mig den ruttna röda ägghjälmen. Det blev en form av tunnelseende men visst det skyddar bra. Jag kan dock förstå att dom stora killarna spelar utan galler 😉

Nu tror jag att den röda ägghjälmen hamnar på Återvinningen. Jag kommer i alla fall inte att ha den igen. Den satt verkligen som ett arsel på mig. Nu får materialare Larsson i uppgift att skaffa mig en bättre passande hjälm till nästa helg.

1 reaktion på ”Ägghjälmen”

  1. haha, kan tänka mig att du var väldigt vacker i ägghjälmen, och förstår din känsla. När jag hade innebandyhjälp på mig i målet vid föräldramatch glömde jag dock bort att jag hade den och ryggade ändå undan för de snabba bollarna. 8) Ska bli kul att höra hur det gått sen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *