Höga tankar

Nästa helg är det dags för ÅRETS MATCH. Matchen mellan mammorna och småkillarna. Vi mammor går in stenhårt för det här och har ikväll hockeyträning. Jag menar det vore bra om man stått på skridskorna åtminstone en gång innan match.

Tex har piskat på mig att leta upp mina nya fina skridskor. Jag hittade en röd ägghjälm med galler som Anton skrattade gott åt. Han var så hjälpsam och plockade fram en klubba till mig. Tex upplyste Anton om att klubban var trasig men Anton kontrade snabbt med – Mamma kommer ALDRIG att skjuta av den här!

Han har höga tankar om sin mor den lilla skrutten 😛

Killarna är övertygade om att dom kommer att vinna matchen men man vet aldrig….

1 reaktion på ”Höga tankar”

  1. Ha ha, jag har provsnörat på mig skridskorna. Fick ont i fötterna av det 8)
    Klubba har jag ingen eftersom både sonen och maken skjuter åt ”fel” håll. Hjälm ska jag leta rätt på innan jag sticker, annars har sonen lovat att jag får låna hans hjälm idag. Ses snart

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *