Inte min tid

Har tyvärr klampat in i pessperioden. Det är ganska mörkt, trist och tråkigt. Jag är trött och har varken lust eller ork att göra nånting. Pust! Samma visa varje år, jag vet!

Inte gör det saken bättre att jag känner mig så ugly och risig. Jag ser förmodligen exakt likadan ut som för några månader sen men KÄNSLAN är bedrövlig.

Jag ska minsann boka in en 75 minuters spamassage tid som jag fick i present när jag fyllde år. Jag behöver det nu och det borde få mig lite mer uppåt för en stund i alla fall. Sommar, Sommar, Sommar……

————————————————————-

Förresten…. känner mig urdum men ska alla tomtar upp redan nu? Kändes väldigt ojuligt att bara ha julstjärnor och ljusstakar. Eftersom vi inte fått en gnutta snö eller minusgrader finns inte känslan där alls. Se där, nu kom det lite pess igen.

Jag har inte ens bytt gardiner i köket. Inte för att jag inte orkat men jag tycker dom är lite fula och skulle vilja ha nya men hittar inga jag gillar. Jag har helröda gardiner och vill ha nya helröda gardiner så egentligen kan jag sätta upp dom helröda jag har.

Efter en tillbakablick i bloggen köpte jag de helröda gardinerna förra året och jag var inte helt nöjd då heller. Då resonerade jag att dom får duga eftersom dom bara ska sitta i några veckor och JA dom får duga i år också. Imorgon åker dom upp 😛

2 reaktioner på ”Inte min tid”

  1. Hej bruden!
    Du får se till att vara hemma när man ska titta in då lovar jag att du kommer känna dig toksnygg när du får se mig 😉
    Sen kommer du bli såååå glad när vi åker därifrån så ditt humör blir på topp… 😀
    KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.