24 december 2011

Imorse kom Alex och åt frukost med oss, julgröt och skinkmacka.

Malin och Anton fick öppna ett varsitt paket innan vi packade allt i bilen och for till Lena.

Dom fick öppna de största paketen som vi inte orkade släpa med oss. Det stod inte på önskelistan men oj vad glada dom blev 😀

Varsin ny tv. Anton kan spela X-box på sitt rum och Malin kan titta på tv på sitt rum. Vi slipper X-box och MTV i vardagsrummet.

Vi hann säga hej till Stefan innan han åkte vidare till Söderhamn. Vi åt god mat och tomten kom 😮

Anton fick ett nytt hockeyspel av Alex och Marcus. Match så klart! Tänk att det var ny reklam på sargerna! Ungefär som om det är det första man lägger märke till?!? Ja för sonen är det så.

Ja just ja! Vi har en fru/mor/mormor/svärmor som fyller 70 år imorgon!

Vi passade på att fira henne en dag för tidigt.

Pappa och jag har tisslat och tasslat länge utan att mamma haft en aning. Eftersom hennes hus brann ner när hon var liten har hon inga foton kvar. Hon har MÅNGA gånger sagt att hon saknar fotona. Pappa har ringt, fixat, donat och faktiskt fått tag på hela 4 klassfoton. Ett från varje skola hon gått. Jag har sett till att dom kommit på papper och dessa var inslagen i fyra olika paket.

Ni skulle sett minen när hon öppnade första paketet. Till sist fick hon ett lite större paket där det låg lite smått och gott. Det var ledtrådar som till slut visade att hon i vår flyger till Belgrad med pappa och hälsar på Gilla & Claes.

Klicka för större bilder

Stort Grattis kära Mor!

1 reaktion på ”24 december 2011”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *