2012 är här

Det känns som att vi inte gör nånting men när jag ser tillbaka på 2011 har det hänt en hel del.

Med 4 idrottande barn blir det en hel del sport. Vi har sett träningsmatcher, seriematcher, cupmatcher, träningar och till det en del sport på elitnivå. Vi har besökt en och annat stad/håla. Farsta x 2, Säter, Borlänge, Bälinge, Enköping, Ockelbo, Tierp, Karlholm och några till.

Marcus – Alex – Malin – Anton

fotboll – innebandy – hockey

En otroligt härlig sommar, vi har solat & badat både här och där. Altanen, Fjärran, Marmaris, Valbobadet, Öjaren, Sandbankarna och Corfu. Härliga underbara sol!

Vi har firat födelsedagar, påsk, sista april, midsommar, jul, sett bio, stand up, ladies night, idol, soffhäng, restaurangbesök, kortspel, cross, lasergame, bröllop, en och annan fika och en otroligt trökig arm men tjolahopp

Gott Nytt År!

3 reaktioner på ”2012 är här”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.