Blev inge Knorren och en massa hår

Blev grymt irri på Gyllene Knorren som inte behagade ringa mig som dom lovat. Nu struntar vi i dom och bor på Scandic Borlänge istället.

När jag ringde upp Knorren för att avboka rummet fanns det ingen  bokning i mitt namn. Vad förvånad jag blir 😮  eller inte.

Vore ju lustigt om man skulle checka in och inte har nåt rum fast å andra sidan var vi solo på hela hotellet sist vi bodde där så det skulle nog inte vara så svårt att lösa.

Vi ska bada och basta lite på hotellet så idag har jag införskaffat mig en hårinpackning. Badkrukan kanske inte kommer i poolen men badkrukan kan duscha och bastun är förmodligen varm. Badkrukan är jag!

Det slank med en Loreal Mythic oil i påsen också 😉

Jag tror stenhårt på hårolja. Jag köpte en morrocan oil till syrran i julklapp och hon gillar den skarpt. Återstår att se vad jag tycker om den här. Det visar sig.

Förresten funkar hårstiftet HUR bra som helst.

Vilka hårproblem jag har haha!

Jag var inne på att ha ricinolja i håret men nu har jag ändrat mig sen jag läste en artikel i Expressen som Magnus tipsade mig om.

Tvärtom kan den orsaka mjäll, eksem och finnar i hårbotten. Dessutom kan användaren börja lukta illa:
– Man ska komma ihåg att det är en färskvara. Den får inte vara i för länge i håret för den härsknar precis som andra oljor. Det blir en speciell doft ganska snabbt, säger han.

Oljan jag köpte luktar supergott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *