Skräppost

Jag får en hel del skräppost i mina kommentarer. Tack och lov har jag ett plugin som rensar bort dom.

Det kan vara allt från heroglyfer till det här

Go plutten Anton!Sam och Tim blev öppnar dörren åt Tomten! Oj så spännande!!!Och Tomten hade massor av roliga och spännande paket till barnen!Sam öppnade det första paketet och däri va en grävmaskin. Sen lekte han med den och sket i resten av paketen som delades ut!Tim hade oxå fullt upp med alla paket!Ja denna grävmaskin körde Sam med hela kvällen!Anton och pappa hjälptes åt med Antons paket!Juldagen blev vi bjuden på underbart god middag hos Malin och LG! På annandag jul va det dax för lilla julafton hos mamma och pappa!Dax för paketöppning!Spännande!Anton fick en ryggsäck som han ska ha då han börjar hos sin dagmamma i mars!Kusinerna Arvid och Melker är nyfikna på sina paket!Med tanke på att detta inlägg har tagit mig 1,5 timmar att göra så ger jag upp nu!

Skrattade faktiskt lite när jag läste det 😀

4 reaktioner på ”Skräppost”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *