Spännande match

Idag har Anton spelat sin första hockeymatch som utespelare den här säsongen. Han har varit pirrig hela veckan. Han fick spela back vilket inte är hans favoritposition men det gick jättebra. Marcus och Evve kom också och tittade.

Anton är som en kopia av Marcus. Helt otroligt vad lika dom är i sätt och stil.

Valbo vann matchen med 6-2.

På eftermiddan åt Marcus, Evve och Alex mat hos oss. Vi såg Brynäsmatchen och fick sedan för oss att titta på gammal VHS film från typ 1998-1999 då Marcus och Alex spelade DM-final mot Hofors. Så klart funkade inte vår gamla video men som tur var hade bästa grannen Petra en att låna ut.

På den tiden hette laget VAIF och man körde 90 sek tutbyten och den gamla regeln redline offside.

Vi såg 2 matcher U10 Team-87 och U11 Team-87, båda matcherna mot Hofors

Oj vad spännande det blev! Haha, trots att vi visste slutresultatet

Som Alex säger fanns det en spelare som var snäppet vassare än de andra och det var han som avgjorde U11 matchen ungefär samtidigt som slutsignalen gick ….. gissa vem? Ni kan få en liten ledtråd – NickBack Arena

Trots gammal rutten VHS med urusel kvalitet och dålig färg var det riktigt roligt att se. Gamla hederliga Gavlerinken med träbänkar. Det är underbart att se killarnas glädje 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *