Trötter

Helgen har varit ganska fullspäckad.

I fredags karade jag av isplanen innan vi åkte till Sandviken för att se ett antal matcher på tidningscupen. Vi åkte framförallt för att se Alex match. Gick inget vidare i den matchen men dom lyckades ändå ta sig till åttondelsfinal men där tog det stopp.

Anton ville stanna för att se tjejerna i klassen men däremellan såg vi F-01, F-98, P-96. Det är liksom bara att gå från ena planen till den andra och oftast är den nån man känner som spelar.

Lördag morgon var det hockeymatch för Anton med 02-laget. Matchen blev riktigt jämn och slutade 5-5. Hem och i med lunch och iväg till Sandviken. Nu var det Malins tur att spela. Dom kom 2:a i sin grupp och spelade åttondelsfinal i natt. Jag såg inte den matchen och dom förlorade mot AIK2 som spelade final mot Huge idag. Huge vann på straffar. Grattis till vinsten Huge!

Idag var det hockeymatch igen med Anton och 01-laget. Dom vann ganska stort och sen blev det badkalas. Jag karade av isen igen och sen spolade vi. Kände mig lätt irriterad när Tex säger att det är ungar på isen strax efter att vi spolat. Föräldrarna stod bredvid och tyckte säkert det var jättekul för barnen att leka och hoppa på isen. Mindre kul tyckte vi som slitit med att dra slangar och spola.

Jag var tvungen att gå ner som värsta surtanten och be dom gå därifrån. Borde dom väl fatta själv när slangarna ligger kvar ute och isen inte är frusen trots flera minusgrader =]

Nu känner jag mig bara helt slut!

Ny hektiskt, fullspäckad vecka väntar……

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *