Man ska aldrig säga….

Konstaterade i veckan att Anton inte varit sjuk sedan december 2010. Man ska väl aldrig ens tänka tanken för igår morse fick han feber. Vi klev upp som vanligt för att göra oss klar och åka på innebandymatch. Anton åt frukost och la sig i soffan. Inte likt honom som brukar säga – Nu åker vi! så fort han stoppat i sig frukosten.

Han har varit SÅ uttråkad idag. Finns ingenting att göra och säkert finns inte orken att göra nåt heller. Han har varit feberfri hela dagen så han fick följa med Tex till NickBack och slipa skridskor. Kanske inte var jättesmart så här i efterhand för nu har tempen gått upp igen.

Blir till att vara hemma en dag till då men man får ändå vara glad att det är så sällan.

Vi har spelat en bordshockeymatch. Brynäs (jag) mot Team Valbo (Anton). 3 x 5 min och det var oavgjort efter full tid. Mycket spännande match 😉  Team Valbo vann i förlängning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *