Dove Nourishing Oil Care Conditioner

Nu har jag testat balsamet från Dove i ett par veckor. Jag kan inte säga att det varken är bättre eller sämre än andra ”vanliga” balsam. Kan vara så att mitt hår bara är så slitet och inget annat än en klippning hjälper så jag har bokat en klipptid på onsdag.

Jag ska ge det ett nytt försök efter det.

Jag skulle absolut kunna använda det här som vilket annat balsam som helst men några under gör det inte på mitt hår. Tyvärr!

Hoppas ni som fått provtuber lyckas bättre än mig.

2 reaktioner på ”Dove Nourishing Oil Care Conditioner”

  1. Jag använde det för första gången idag. Har långt och lockigt och får slita ut det fast jag använder gles kam. Märkte en stor skillnad mot förr. Mycket positivt!
    Kram mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *