Det finns människor

Idag har jag minsann fått känna mig riktigt urusel. Rent ut sagt inte vatten värd. Jag blev jätteledsen och har gråtit en syndaflod.

Det finns människor med riktig översittarattityd som verkligen går in för att trycka ner en i skoskaften. Jag brukar normalt sett kunna försvara mig och stå på mig men den här gången blev jag bara ledsen. Nu i efterhand är jag mest förbannad.

Vad får man ut av att trycka ner nån och inte lyssna på vad den andra personen har att säga?

I det här fallet skulle personen hjälpa mig och definitivt inte vara taskig och trycka ner mig. Nu har jag fått fullt stöd från annat håll och det känns mycket bättre så nästa gång vi ses ska jag stå på mig. Tyvärr måste vi ses igen och det är inte mitt val.

2 reaktioner på ”Det finns människor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *