10.000-stegs klubben

Idag har jag smygstartat i 10.000-stegs klubben. Från 1 april kör vi en tävling/peppning bland oss hockeymammor. Vill andra också vara med är det bara att hänga på. Medlemsskapet är gratis. Det enda du behöver är en stegräknare. Vill du vara med i vårat ”promenadgäng” heter vi Hockeymammor VHC.

Anton spelade match på Testebo och innan match passade jag så klart på att ta en prommis bort till Lindbacka där Jessica mötte mig och vi gick tillsammans tillbaka.

Jag som enligt Jessica är en Glamour-morsa 😀  (sov till halv 10) hade inte många steg att skryta med. Trots promenaden har jag inte kommit upp i mer än knappt 7000 steg. Herregud! Jag kommer att komma sist av alla :p  Till råga på allt har jag ett stillasittande jobb.

Men nu är vi på G!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *