Så olika

Vissa dagar/veckor bara rusar på och andra är hur sega som helst. Trots att det bara gått 3 dagar den här veckan känns det som en av dom längsta hittills i år.

Har inte gjort mycket, har inte hunnit. Nu tänker jag febrilt på vad jag egentligen gjort eftersom jag inte hinner nånting 😮

Måndag – satt halva eftermiddagen med Malin på HC med hennes onda käke. Hon besökte först specialisttandvården som hänvisade vidare till HC som kopplade in käkkirugen/öron-näsa-hals/specialisttandvården. Dom kom inte riktigt fram till varför hon har ont men dom har uteslutit halsböld vilket dom först trodde. Kan ha att göra med att hon tagit ur sin räls. Nu äts det värktabletter och på måndag får vi se vad specialisttandvården säger på återbesöket.

På kvällen tränade jag core. Skönt!

Tisdag – massage och sen hockey på tv.

Onsdag – promenad till NickBack. Anton spelade träningsmatch mot Huges -03 och Valbo vann. En ganska loj match men det var kul att träffa morsorna.

Jo, stegräknaren sitter på och 2 av 3 luncher har jag gått. Lyckas i alla fall komma upp i skapligt med steg och känner mig ganska nöjd.

Imorgon ska vi se hockey Live på Läkerolen – Heja Brynäs!

Måtte resten av veckan gå fortare…… på lördag bär det av till Stora staden och Dirty Dancing 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.