Roligt eller sorgligt

Hur ofta läser man nåt roligt i tidningen? Hur ofta ser man ett roligt program på tv?

Roligt så där så man får skratta ordentligt. Känns som det är evigheter sen. Jag tror både tv och tidningar helt snöat in på allt tragiskt och tråkigt.

Jag följer 30 dagar i februari – man blir ju lätt deprimerad. Se det så förstår du.

Idag såg jag Arga Snickaren – grymt tragiskt. Ett par med 30 års skillnad med en 7-årig dotter som bor i ett ruckel som varken är rustat eller städat på typ hundra år. Socialen vill ta flickan eftersom det varken fanns värme eller dusch i huset. Fruktansvärt! Det värsta var att trots varningar gör dom INGENTING. Fast å andra sidan hade dom inte förmågan. Så är det, spelar nog ingen roll hur mycket dom ville så tog dom sig inte för, dom saknar helt enkelt förmågan.

Shit alltså! Nu fick jag en positiv tanke. Helt plötsligt insåg jag vilken fint hem vi har. Trots att det ligger saker både här och där är det nog inte så tokigt och det bästa av allt är att jag TRIVS hemma.

Aftonbladet – skriver bara om hur du kollar om du är sjuk på ena eller andra sättet. Kolla dina naglar, kolla dina ögon, det här lider du av, bla bla bla. Har man en jäkla tur kan man hitta nån nyhet för att sedan läsa om hur man går ner X antal kilo på X antal veckor.

Pust!

Nog för att det ibland kan vara skönt att störttjura till ett sorgligt program men inte 7 dar i veckan.

Jag skulle vilja se en riktigt rolig film och skratta så där hjärtligt så man får ont i käkarna.

Det är nog dags för media att hitta ett annat spår. Lite mer positivt skulle inte skada.

Seriöst, är det här nåt folk vill läsa?

1 reaktion på ”Roligt eller sorgligt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.