Ser inte bra ut

Har hunnit många vändor hit och dit. Slutet på veckan har varit ganska jobbig.

Har varit till HC med Anton och hans onda vad. För snart ett år sedan började han säga han hade ont men det kommer och går och varje gång tror jag det ska gå över. Trodde först det var växtvärk men det stämmer inte riktigt. När det är som värst får han alvedon, massage och värmekudde.

Anton var jätteduktig och berättade utförligt om problemet. När han drog upp båda byxbenen och visade sina ben sa läkaren att han varit med om ett och annat. Han har SÅ många ärr, blåmärken och skrubbsår. Men det är väl som det ska med en aktiv kille. Ärret från i höstas då han fick sy är tyvärr riktigt fult fortfarande. Blårött och lite bulligt men det kanske ger sig med tiden.

Åter till vaden så visste faktiskt inte läkaren vad det kan bero på. Han ska konsultera vidare med specialister och Anton ska göra ett besök på rehab. Eventuellt blir det ett ultraljud. Vi får vänta och se.

Själv har jag gjort ett nytt besök hos optikern. Jag håller på att prova ut nya linser och tyckte jag såg riktig bra med den sista jag fick men det tyckte inte optikern :p  Jag såg i alla fall bättre än jag gjort tidigare. Nu ska jag prova ännu en lins och hoppas det blir bra sen blir det utprovning av terminalglasögon som jag ska ha på linserna. Inte lätt att se bra…. ut.

Till sist har jag varit till sjukan och besökt syrran. Hon fick åka in akut med misstänkt stroke 😮

Svinjobbigt, jag blev alldeles stressad men hon blev väl omhändertagen och har genomgått massor av tester. Efter 2 nätter är hon hemma igen men det finns fortfarande misstanke om en tia. Skönt att hon mår bra och är pigg trots det som hänt.

Enligt önskemål köpte jag med en mysdress till henne. Hittade en grå byxa med tillhörande munkjacka. Höll upp jackan framför mig på affären och tyckte att den skulle bli jättebra.

Väl uppe på sjukhuset när syrran håller upp den på samma sätt mot mig och jag ser baksidan började jag skratta.

Det stod 84 med orange siffror över nästan hela ryggen 😀

Som Hasse sa: Wannabe

Aja, den får duga och jag får väl skylla på att jag ser lite dåligt.

Nu känns det skönt med 4 dagars ledighet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.