Naturpasset

Nu ska det orienteras!

Git och jag har köpt Naturpasset – orientering när du själv vill.

Naturpasset är Svenska Orienteringsförbundets och Sveaskogs gemensamma friskvårdssatsning.

Naturpasset är ett perfekt motionssätt som passar de flesta och står för en härlig upplevelse med kartan i hand. Det är kartan som är ditt ”pass” till naturen och orienteringskontrollerna. Samtidigt som du får frisk luft och motion bidrar aktiviteter som naturpasset till bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Det är tur vi är 2 för jag har gått vilse förr jag.

Skulle vi mot all förmodan hamna på villovägar finns det GPS i telefonen :p

Imorgon ska vi ge oss ut på första rundan. Det blir inget maratonpass för jag är fortfarande inte hundra efter bihåleinflammationen. Längtar tills jag slipper penicillinet. Har varit ganska trött senaste veckan.

1 reaktion på ”Naturpasset”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.