Ur funktion

Åkte till Hille imorse för att se Antons fotbollsmatch. Gick inget vidare för Valbo men vädret var fint i alla fall.

Tänkte ta runda nr 2 på naturpasset runt Häcklinge men det blev ändrade planer. Hade inget internet så jag ringde Gavlenets support som upplyste mig om att adaptern till dosan var trasig. Jag kunde hämta ut en ny på Expert Flanör.

Men ÅHHHH, vad drygt. Först tänkte jag strunta i det men när jag insåg att vi inte hade tv heller var det bara att turba in till stan och hämtade en ny och sen vidare till Git. Vi tog en promenad till Köpis och handlade mat istället, mellan hennes tvättstugetider.

Vi såg riktigt lodiga ut och smög runt därinne och hoppades att vi för allt i världen inte skulle springa på nån kändis :p

Nu har Anton och jag bakat inför killarnas kalas på Golf- och nöjescenter imorgon.

1 reaktion på ”Ur funktion”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *