Bikini

Åh vad det är roligt att shoppa MEN inte bikini. Helt sjukt, antingen är min kropp helt menlös eller så är bikinimodellerna helt fel. Jag tror jag ska bli bikini-designer, borde tjäna multum på det.

Milla och jag tog i alla fall en tripp till Sandviken och hoppades fynda där och jag kom faktiskt hem med 2 bikini, båda från KappAhl.

Jag hade nästan gett upp hoppet om att hitta en och hade siktet inställt på vassen i Öjaren men dom här får duga så jag kan nog utnyttja min badkort på Valbobadet ändå 😀

Den vänstra i randigt är från avdelningen XLNT. Såååå stor är jag inte och jag kan säga att den är i strl 44 men är som en 38 på ”vanliga” avdelningen. Skäms på er KappAhl! Vore jag stor så jag behövde gå på XLNT och handla skulle jag bli skitförbannad. Bort med den fåniga avdelningen och gör alla kläder i lite större storlekar istället (för dom som behöver det).

Känns lite sådär att veta att den kommer från XLNT och säkert kommer många som stöter på mig i sommar tänka

Oj, där kommer hon som handlar på XLNT :p

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *